ALBANIAN DANCE SPORT FEDERATION

Invitation to all Dance Studios:

The Albanian Dance Sport Federation is pleased to invite your athletes to compete in the:

KAMPIONATIN KOMBËTAR TË DANCIT SPORTIV Register Here

International Dance Sport Competition “Grand Prix Albania” Register Here

Garë dhe superspektakël me yjet e dancit sportiv

Mbështetur nga:

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar

When?

June 8, 2024

Where?

Tiranë

Venue?

Kompleksi Olimpik Salla “Feti Borova“
Tirana Olympic Park 8R75+4G8,
Tiranë, Albania.

Organized by:

Albanian Dance Sport Federation
Chairperson: Ing.Kris Spaho
Master i eventit: Dr Linda Spaho

Web Program: WDSF MasterSoft - Zoran Simjanovski

Contact us

Mobile: +355 692054166 /viber +355692054166 WhatsApp E-mail: adsf.albania@hotmail.com

Sipas rregullores së kompeticionit të: WDSF&ADSF

Disciplinat: (All categories)

Latin & Standard
Breaking Sports Olympic
Smooth
Stage Dance
Rhythm
Urban-Disco Dance, Hip-Hop
Performing Arts
Para Dance Sport

Members: (All categories)

Solo
Duo
Couple
Group
Formation
Production

Age: (All age categories)

Juvenile I, II
Junior I, II
Youth
(Adult, U21 / U18 / U16 / U14 / Children)

Adult
U21
Senior

Classe in Albanian Dance Sport Federation National Solo Ranking competition
STANDARD DANCE (Basic only) Age Categories ST&LA
D1 W Juvenile I D1,D2,D3
D2 W, QS Juvenile II D1,D2,D3,C
D3 W, TG, QS Junior I D1,D2,D3,C
C W, TG, VW, SF, QS Junior II D1,D2,D3,C
LATIN DANCE (Basic only) Youth D1,D2,D3,C
D1 CCC Adult D3,C
D2 CCC, JV Senior I-III D3,C
D3 SB, CCC, JV
C SB, CCC, RU, PD, JV
Age Division Age range Categry/N dancer
Mini Kids 4-7 (2017,2016) Couple
Children 12 and under (2012,2013) Solo/1
Junior I 13-14 (2011-2010) Duo/2
Junior II 15-16 (2009-2008) Group 4-7
Youth 16-18 (2005-2007) Formation 8-24
Adult 18-30 (2004 or earlier) Production 25+
Senior over 30

Paneli i Gjyqtarisë përbëhet nga

11 Gjytarë kombëtar dhe ndërkombëtar të dancit sportiv

For Accomodation and Flight Info check our Accomodation page

Visa Applications

For Visa Application you will contact Dc.Lindita Spaho at adsf.albania@hotmail.com for an invitation letter. Write “VISA” as a subject of your e-mail. for an invitation letter. • Until 8th May 2024

ENTRY FORMS

International Dance Sport Competition "Grand Prix Albania" 2024

Visa Suport